Дослідження алгоритмів групування текстів з використанням технологій їх інтелектуального аналізу - Чала, О. В.; Курлукова, О. Ю. (ФОП Петров В.В., 2022)
В доповіді розглянуто процес вирішення задачі автоматичної класифікації текстів, який передбачає послідовне виконання етапів попередньої обробка (індексації) тексту та його класифікації.
Keywords: класифікація текстів; групування текстів