Розробка технологічного процесу випуску видання «Чорнобиль: післяаварійна програма будівництва» - Аміров, А. Ф. (My University, 2025)
При виконанні роботи було зроблено наступне: аналіз завдання на кваліфікаційну роботу; аналітичний огляд поліграфічних процесів, обладнання, матеріалів та контрольно-вимірювального обладнання, необхідних для випуску видання; обгрунтування вибору способу друку; розроблено схеми технологічного процесу друкування книжкового блоку, обкладинки видання та схема післядрукарського етапу виготовлення видання; встановлено перелік необхідного обладнання та матеріалів для виготовлення видання; розраховані завантаження обладнання та необхідна кількість основних матеріалів, розроблено маршрутно-технологічну карту випуску даного книжкового видання. Робота містить додаткові матеріали, що дозволяють детальніше уявити, як зміст книги, і її конструктивні особливості. Ці матеріали розміщені у додатках. В економічній частині роботи виконані розрахунки, які дозволили обґрунтувати доцільність виготовлення даного видання в палітурці.
Keywords: науково-популярне книжкове видання; офсетній друк; виготовлення видання; вибір способу друку