Розробка прототипу системи дослідження стану мікроклімату приміщень на основі плати розробника TI-RSLK - Кравчук, О. О.; Чекубашева, В. А.; Глухов, О. В.; Левченко, Є. В.; Роговець, В. Є. (Видавництво ОНАХТ, 2021)
У цій роботі наведено опис розробленого пристрою для контролю зараження приміщень з автономною системою орієнтування у середовищі, що може бути використана як у побуті, промисловості, лікарнях, так і в обороні. Розглянуто принципи керування системи та сканування простору. Випробувано систему у реальних умовах середовища
Keywords: мікроклімат; датчик контролю; автоматизована система; аналіз повітря