Модель системи керування розподілом електричної енергії з використанням машинного навчання - Павлов, О. С. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є побудова моделі системи керування розподілом електричної енергії з використанням машинного навчання. Запропоновані точні та ефективні моделі оцінки перерозподілу навантаження. З урахуванням того, що існує декілька методів моделювання, запропоновані в цій роботі методи моделювання базуються на моделях машинного навчання: множинна лінійна регресія, нелінійна регресія та моделі нейронної мережі класифікатора. Новизна цієї роботи полягає в тому, що вона впроваджує відмовостійкий підхід, який спирається на машинне навчання та систему диспетчерського контролю та збору даних (SCADA).
Machine Learning-Based Model for Electrical Energy Distribution Control System
Keywords: електромережа; інтелектуальний аналіз даних; інтернет речей; прогнозна модель; SCADA