Економічна суть і класифікація фінaнсових інвестицій - Полозова, Т. В.; Самков, В. В. (ХНУРЕ, 2020)
У результаті дослідження було узагальнено класифікаційні ознаки фінансових інвестицій.
Keywords: інвестиції; інвестиційна діяльність; фінансові інвестиції; класифікація фінансових інвестицій