Передумови врахування колірного простору при виборі технології для обробки зображень - Петрова, К. К.; Зелений, О. П.; Дейнеко, Ж. В. (ХНУРЕ, 2022)
Метою роботи є узагальнення особливостей подання колірного простору для цифрових зображень при виборі технологій щодо їх обробки.
Keywords: колір; подання колірного простору