Дослідження ультразвукового пристрою для паркування автомобіля - Тимошенко, В. Ю. (My University, 2019)
Об'єкт дослідження – процес приймання ультразвуковими датчиками акустичних хвиль. Предмет дослідження – ультразвукові пристрої для паркування автомобілю. Мета роботи – огляд сучасних паркувальних пристроїв, дослідження можливості покращення їх точності вимірювань, дослідження методів індикації. В атестаційній роботі представлені результати досліджень по розробці ультразвукового паркувального пристрою для автомобілю, та дослідження його вимірювальної здатності. Галузь застосування – акустична ехолокація, автомобільна техніка.
Keywords: ультразвуковий датчик; паркувальний пристрій; акустичні хвилі; індикаторний пристрій; ехолокація; вимірювання