Дослідження методів інтеграції даних з різнорідних веб-систем. Візуалізація даних - Романова, А. О. (My University, 2022)
Об’єктом дослідження є методи візуалізації даних. Метою роботи є розробка настроюваного, зрозумілого, зручного інтерфейсу . Результатом роботи є реалізований інтерфейс мобільного додатку.
Keywords: візуалізація даних; електронний розклад; мобільний додаток; юзабіліті-тестування; ux/ui дизайн