Роль програмно-визначуваних мереж (SDN) у забезпеченні продуктивності та безпеки мережевої інфраструктури - Головенко, О. О.; Харченко, Н. А. (ХНУРЕ, 2024)
Метою цієї доповіді є порівняльний аналіз можливостей між традиційними мережами та SDN, щоб показати переваги та недоліки кожного підходу в контексті продуктивності та безпеки.
Keywords: традиційні мережі; SDN; мережна інфраструктура