Дослідження методів прогнозування показників клімат контролю в системах Іnternet of Тhings - Акулов, В. О. (My University, 2020)
В роботі представлена модель штучної нейронної мережі, яка дозволяє підвищити ефективність роботи системи клімат контролю в розумному домі за рахунок більш стабільних результатів при виконанні прогнозів динамічних показників навколишнього середовища. Виконане імітаційне моделювання розробленої штучної нейронної мережі за допомогою середовища Matlab та програмна реалізація системи за допомогою Java.
Keywords: internet of things; smart home; розумний будинок; інтелектуальна будівля; штучна нейронна мережа; багатошаровий персептрон; багатошаровий персептрон; алгоритм зворотного поширення