Моделювання ефективності розповсюдження медіа-контенту в міських соціальних мережах на основі теорії графів - Малишева, Є.; Григор’єв, О. (ХНЕУ, 2026)
У межах розробки комунікаційної стратегії міста відеоконтент у соціальних мережах виступає основним каналом взаємодії з громадою. Проте для максимізації охоплення необхідно розуміти не лише психологію сприйняття, а й топологію мережі, якою поширюється інформація. Моделювання цих процесів засобами теорії графів дозволяє оптимізувати точки входу (посіву) контенту для досягнення вірального ефекту.
Keywords: теорія графів; медіа