Розроблення технічних засобів маніпуляційної системи мобільного робота Festo Robotino - Імшенецький, Я. О. (My University, 2021)
Об’єкт дослідження – система керування маніпулятором мобільного робота. Предмет дослідження – моделювання кінематики маніпулятора. Мета кваліфікаційної роботи – розробка технічних засобів та моделювання маніпуляційної системи мобільного робота. Методи дослідження: для розроблення маніпуляторної системи буде використано робототехнічний симулятор V-REP. Мова програмування LUA. Прaктичним результaтом роботи є демонстраційна сцена в симуляторі V - REP, 3D-модель прототипу, програма для керування маніпулятором. Розроблений проект може бути використаний в медичних закладах для доставки ліків, або на складах для пересування невеликих об’єктів.
Keywords: мобільний робот; маніпулятор; симулятори роботів; FESTO ROBOTINO