Дослідження UI/UX методом спліт-тестування - Постельняк, О. С. (My University, 2021)
Мета кваліфікаційної роботи магістра – аналіз й вдосконалення методики оцінювання якості призначеного для користувача інтерфейсу і застосування отриманих знань для поліпшення зовнішнього вигляду і структури призначеного для користувача інтерфейсу. Актуальність дослідження обумовлена підвіщенням вимог до якості тестування сайтів, завдяки чому дослідники досягають більшої позитивної взаємодії користувача з проектом. В ході виконання кваліфікаційної роботи досліджено й описано основні етапи розробки та вдосконалення елементів інтерфейсу за допомогою методики спліт-тестування. Теоретична значущість дослідження полягає в зборі і систематизації інформації, необхідної для якісного опрацювання елементів інтерфейсу. В економічній частині обгрунтовано економічну доцільність розробки НДР за даною темою. Робота може бути використана в інформаційних цілях для зацікавлених осіб.
Keywords: користувацький інтерфейс; веб-дизайн; UI/UX; юзабіліті; веб-сторінка; спліт-тестування