Аналіз життєвого циклу розробки проекту WEB системи - Ткаченко, В. П.; Силантьєв, В. С. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2023)
В доповіді наведено аналіз розробки WEB системи з визначеними вимогами з точки зору життєвого циклу та задіяних загальних ресурсів.
Keywords: проект WEB системи; цикл розробки проекту