Філософські погляди Григорія Сковороди - Борисова, Д. Є. (ХНУРЕ, 2022)
Розглянуто основні філософські ідеї творчості Григорія Сковороди. Висвітлено постулати філософських міркувань митця. Приділено увагу ідеям «серця» та «усунення волі людини», які просував Сковорода. Акцентовано увагу на значущості філософської спадщини Григорія Сковороди.
Keywords: філософське вчення; філософські міркування; філософська спадщина