Спосіб визначення місцеположення та швидкості з використанням кодових ГНСС-вимірювань і тривимірної карти місцевості - Дохов, О. І.; Лук'янов, О. М.; Грінченко, О. В.; Лук'янова, О. О.; Галевич, М. М. (ХНУРЕ, 2014)
Спосіб визначення місцеположення та швидкості з використанням кодових ГНСС-вимірювань і тривимірної карти місцевості належить до систем супутникової навігації та може бути використаний в системах моніторингу статичних й рухомих об'єктів, які знаходяться на земній поверхні. Згідно зі способом, визначення координат об'єкта здійснюється у два етапи. На першому етапі визначається швидкість та приблизне місцеположення об'єкта, яке отримується через рішення навігаційної задачі за кодовими відстанями.
Keywords: супутникова навігація; визначення місцеположення; тривимірна карта місцевості