Метод побудови сигнатур шкідливого програмного забезпечення з використанням глибокого навчання - Букін, І. О. (My University, 2020)
Актуальність даної роботи обумовлена тим, що існуючі на сьогоднішній момент алгоритми пошуку шкідливого коду недосконалі. В більшості своїй, програми пошуку визначають наявність шкідливого коду на основі вже відомих зразків. Метою роботи є підвищення якості виявлення шкідливого програмного забезпечення шляхом розробки алгоритму вилучення сигнатур з використанням алгоритмів глибокого навчання. Об'єктом роботи є програмне забезпечення, що виконується з елементами шкідливого коду. Предметом роботи є розробка алгоритму виділення ознак шкідливого програмного забезпечення і подальшого створення компактного представлення цієї поведінки.
Method for Malware Signatures Building Using Deep Learning
Keywords: Віруси; програмне забезпечення; шкідливе програмне забезпечення; глибоке навчання; нейронні мережі