Дослідження методів обробки природної мови для створення карти D&D - Грінько, К. О. (My University, 2021)
Об'єкт розробки – веб додаток для створення бойових карт D&D. Мета розробки – порівняння різних методів NATURAL LANGUAGE PROCESSING для створення візуальної репрезентації описаної локації. Метод рішення – бібліотека для машинного навчання Tenserflow.js, Webstorm та Natural, мова JavaScript, React. Створено веб додаток під різні версії браузерів, що створює мапу локації для гри D&D за допомогою розпізнавання тексту. Застосування може бути використано у будь-якому сучасному браузері.
Keywords: Javascript; tenserflow.js; node; dungeon & dragons; web app; webstorm; natural language processing; штучний інтелект