Розробка підсилювача антени аналізу для пеленгатора діапазону 1000-6000 МГц - Шульгин, В. С. (My University, 2019)
Об'єкт дослідження. Процеси функціонування антенних систем у складі радіопеленгаційних комплексів. Предмет дослідження. Надширокосмуговий підсилювач активної антени моніторингу у складі радіопеленгатора. Мета роботи – розробка засобами комп’ютерного моделювання надширокосмугового підсилювача у смузі частот 1000-6000 МГц для роботи у складі активної антени моніторингу радіопеленгатора. Представлені результати моделювання надширокосмугового підсилювача у смузі частот 1000-6000 МГц засобами комп’ютерного моделювання AWRDE v. 14 для роботи у складі активної антени моніторингу радіопеленгатора, на основі чого розроблена друкована плата підсилювача та запропонована конструкція активної антени моніторингу.
Keywords: антени радіомоніторингу; пеленгаторні антени; коефіцієнт підсилення; підсилювач cвч діапазону в інтегральному виконанні