Методологічні аспекти стратегічного управління діяльністю малих підприємств - Колісник, О. В.; Манаков, В. П. («Друкарня Мадрид», 2019)
Методологічні аспекти стратегічного управління діяльністю малих підприємств.
Keywords: методологічні аспекти; аспекти стратегічного управління; стратегічне управління діяльністю; управління діяльністю малих підприємств; діяльність малих підприємств; малі підприємства