Аналіз впливу дощу на роботу мікрохвильового зв'язку на частоті - Базоокий, І. М. (My University, 2024)
Предметом дослідження є розповсюдження радіохвиль. Мета роботи – розрахувати вплив опадів на ММ ДХ. У наслідок виконаної роботи було розраховано на основі експерементальних даних вплив опадів на ММ ДХ за трьох місячний період весни 2024 року Результати дослідження можуть бути використані для внесення показників в річний довідник опадів.
Keywords: опади; розповсюдження радіохвиль; довідник опадів