Автоматизация работы менеджера - Толстиков, А. Н.; Толстиков, Н. Г.; Макрушан, И. А. (My University, 2010)
Розглянуті альтернативні прототипи системи і проведений їх порівняльний аналіз. Приведені основні критерії для вибору необхідного програмного продукту. The alternative prototypes of the systems are considered and their comparative analysis is conducted. Basic criteria are resulted for the choice of necessary software product.
Keywords: інформаційно-управляюча система; автоматизація работы менеджера