Дослідження власних частот коливань для порожніх та заповнених екологічно небезпечною рідиною циліндричних пружних резервуарів - Стрельнікова, О. О.; Сєрікова, О. М.; Крютченко, Д. В. (My University, 2023)
Робота присвячена дослідженню власних частот коливань для порожніх та заповнених екологічно небезпечною рідиною циліндричних пружних резервуарів
Keywords: резервуар; коливання циліндрічної оболонки