Тенденції розвитку та вимоги до наступного покоління шкільного лабораторного обладнання - Козуб, П. А.; Дейнеко, Ж. В.; Їлмаз, Н.; Білець, Д.; Лук’янова, В. А. (My University, 2023)
Тенденції розвитку та вимоги до наступного покоління шкільного лабораторного обладнання
Keywords: лабораторне обладнання; дистанційність; мобільність