Розробка методу підбору та розподілу рекомендованих курсів працівникам ІТ-компанії - Батраченко, В. О. (My University, 2024)
Мета роботи – використовуючи наявні методи рекомендаційних систем та прийняття рішень, розробити метод підбору та розподілу рекомендованих курсів для підвищення ефективності навчання співробітників. Методи дослідження – методи рекомендаційних систем, методи прийняття рішень, розробка методу підбору та розподілу рекомендованих курсів, проведення тестування та оцінювання результатів, створення рекомендаційної системи з інтегрованим методом. Наукова новизна – розроблений та інтегрований метод підбору та розподілу рекомендованих курсів працівникам ІТ-компанії, що підвищує якість та ефективність навчання співробітникам. Він дозволяє використовуючи дані про навики співробітника, дані проектів та курсів підібрати найбільш важливі курси. Також можна використовувати і частину алгоритму, наприклад перші 2 етапів для визначення найбільш необхідних навичок, що потребують покращення ІТ працівнику. Крім різнобічного використання, в подальшому цей алгоритм можна змінити, додавши додаткові умови, що залежать від конкретної предметної області і оптимізувати для автоматизування будь-якого навчання, що робить цей метод універсальним та корисним.
Keywords: навчання співробітників; методи рекомендаційних систем