Аналіз проблеми вибірності багатопозиційної метеорної РТС - Милютченко, І. О. (ХНУРЭ, 2005)
Зроблено аналіз проблеми вибірності багатопозиційної метеорної РТС
Keywords: багатопозиційна РТС; метеорні дослідження