Бібліотечна енциклопедія Харківщини: інформація для учасників проекту - Сафонова, В. В. (My University, 2015)
Представлено відомості про регіональний цифровий проект «Бібліотечна енциклопедія Харківщини»: контактна інформація, основні тематичні напрями, структура науково-довідкового ресурсу, вимоги до статей.
Keywords: корпоративний цифровий проект; регіональна галузева енциклопедія