Комп’ютерна мережа керування будинком з використанням IoT - Комлєв, А. В. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка мережі автономного та віддаленого керування «розумним будинком». У ході виконання кваліфікаційної роботи розроблено функціональну комп’ютерну мережу для автономного та віддаленого керування інфраструктурою розумного будинку на основі технологій Інтернету речей. Запропонована система забезпечує надійний моніторинг та контроль параметрів мікроклімату, зокрема температури повітря, вологості, освітленості, атмосферного тиску та інших середовищних показників, що особливо актуально для керування тепличним господарством.
Computerized Home Control Network Using IoT
Keywords: розумна теплиця; температура повітря; відносна вологість; температура ґрунту; вологість ґрунту; віддалене керування «розумним будинком»