Метод оценивания оптимальности проектирования информационного сервиса - Саенко, В. И.; Коленцева, Т. А. (My University, 2013)
Розглядається задача оцінювання оптимальності проектування інформаційного сервісу. Обговорюються питання пошуку ефективних рішень проектування і перепроектування інформаційних систем. Правильність отриманого рішення підтверджується на прикладі. The problem of estimating the optimality of information service design is considered. The questions of search of effective decisions of designing and re-design of information systems are discussed. The correctness of the solution is confirmed by the example.
Keywords: оптимальность проектирования; информационній сервис; проектирование информационного сервиса