Методи управління розумним будинком - Білоус, М. Ю.; Павленко, В. І. (ХНУРЕ, 2019)
В статті описані перспективи застосування розумного будинку. Наведено огляд функцій розумного будинку, його параметрів і характерних структур у технологічному процесі, а також в моделях і системах управління. Розглянуті основні методи управління розумним будинком, та наведені характеристики цих методів.
Keywords: управління розумним будинком; розумний будинок; штучний інтелект