Дослідження функціоналів інформаційних систем волонтерських організацій - Тютюнник, А. С. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження є автоматизація процесів управління виконанням завдань волонтерської організації. Метою дослідження є розроблення інформаційної системи, що буде автоматизувати процеси, які забезпечують діяльність волонтерських організацій, що дозволить покращити управлінські стратегії в сфері волонтерства. Проведено дослідження фунціоналів інформаційних систем волонтерських організацій, проведено комп’ютерне моделювання, яке дозволило візуалізувати ключові елементи та їх взаємозв’язки. Досліджено аналогічні ІС для виявлення переваг та недоліків. У результаті здійснено програмну реалізацію інформаційної системи та дослідження її функціоналів зі специфікою роботи волонтерських організацій
Keywords: волонтерська організація; управління виконанням завдань