Особливості розробки графічних інтерфейсів користувача та організації інтерактичної взаємодії з користувачем в 3D-біомедичних застосунках - Селіванова, К. Г.; Тимкович, М. Ю. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2023)
3D-біомедичні застосунки займають значне місце в застосунках медичного призначення, адже значний пласт інформації складають саме 3D дані, такі як томографічне дослідження, дані 3D-моделювання, дані поверхневого сканування, тощо. Додатки з використанням 3D-графіки дозволяють медичним фахівцям та пацієнтам краще розуміти структуру та функції органів, що дозволяє здійснювати точніші та ефективніші процедури діагностики та лікування, взаємодіяти з цією інформацію.
Keywords: біомедичні застосунки; діагностика; 3D-моделювання