Щодо визначення інфраструктури окремих галузей сфери матеріального виробництва: правовий аспект - Глібко, С. В.; Проданова, М. О. (My University, 2018)
Стаття присвячена аналізу стану і визначення шляхів подальшого розвитку інфраструктури окремих галузей економіки України в аспекті визначення змісту, сутності підстав державної підтримки суб’єктів господарювання в Україні. // The article is devoted to the analysis of the state and definition of ways of further development of the infrastructure of individual branches of Ukraine in the aspect of the definition of content, the essence of the grounds for state support of business entities in Ukraine.
Keywords: державна підтримка; суб’єкти господарювання; аграрна сфера; промисловість; infrastructure; state support; business entities; agrarian sphere; industry