Метод нанесення цифрових водяних знаків на цифрове зображення за допомогою пірамідального перетворення - Зубко, І. С. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка та дослідження метод нанесення цифрових водяних знаків на цифрове зображення за допомогою пірамідального перетворення, що забезпечить високу стійкість водяних знаків до різних видів атак та мінімальну видимість для людського ока, зберігаючи при цьому високу якість зображення. Завдання роботи: проаналізувати існуючі методи нанесення цифрових водяних знаків; дослідити методику пірамідального перетворення; розробити методики нанесення водяних знаків; реалізувати запропонований метод нанесення цифрових водяних знаків.
Method for Applying Digital Watermarks to a Digital Image Using the Pyramidal Transform
Keywords: нанесення водяних знаків; стеганографія; автентифікація