Нетипові суб’єкти інноваційної інфраструктури: постановка питання - Малойван, В. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
У роботі проаналізовано поняття нетипових суб’єктів господарювання, наведено приклади таких суб’єктів серед суб’єктів інноваційної інфраструктури. Зроблено висновок про їх місце та роль у сфері господарювання. // The paper analyzes the concept of atypical business entities, gives examples of such entities among the subjects of innovation infrastructure. Here is the conclusion about their place and role in the economic legal field.
Keywords: інноваційна інфраструктура; суб’єкти інноваційної інфраструктури; квазісуб’єкти; нетипові суб’єкти господарювання; innovation infrastructure; innovation infrastructure entities; quasi-entities; atypical business entities