Аналіз методів забезпечення інформаційної безпеки в комп’ютерних мережах зв'язку - Маслакова, Н. Ю. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є аналіз методів забезпечення інформаційної безпеки в комп’ютерних мережах зв’язку. Існує два методи забезпечення безпеки комп'ютерних мереж: фрагментарний та комплексний.
Keywords: мережа зв’язку; безпека комп'ютерних мереж