Розробка проєкту авторського книжкового видання та технології його виготовлення - Каспарова, М. Д. (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка проєкту книжкового видання авторських віршів Каспарової Марії «Истина в изломе света». Об’єктом дослідження є технологічний процес виготовлення книжкового видання в твердій палітурці. В кваліфікаційній роботі бакалавра була розглянута технологія виготовлення книжкового видання, розроблений оригінал-макет видання з використанням професійного графічного редактора для створення та редагування векторної графіки та комп’ютеризованих видавничих систем; були обрані й обґрунтовані вид оформлення видання і стилістика. Обрано відповідне програмне забезпечення і аргументовано вибір поліграфічного обладнання; проведені розрахунки завантаженості і трудомісткості обладнання для друкарських і після друкарських процесів, виконані розрахунки поліграфічних матеріалів і технологічних операцій; складена маршрутно-технологічна карта виготовлення книжкового видання. Також виконано економічне обґрунтування проєкту.
Keywords: друк; фарба