Розробка багатоканальної системи подачі філаменту для багатокольорового 3D друку - Івашиненко, К. В. (My University, 2025)
Мета роботи – покрашення точності суміщення елементів, що друкуються окремими матеріалами або кольорами за рахунок розробки системи мультиматеріального друку для 3D-принтерів за технологією FDM/FFF. Методи дослідження – в якості методів дослідження використовувалися змішані методи, що включають в себе емпіричний метод, зокрема використовувалися експериментальні дослідження, порівняння та виміри Із теоретичного методу використовувалися аналіз, моделювання, синтез та формалізація.
Keywords: 3D друк; багатокольоровий друк; мультиматеріальний друк; 3D-принтер