Культура фахової мови: лінгвістичний аналіз поняття - Кущій, Б. О. (ХНУРЕ, 2021)
У нашій роботі висвітлено основні поняття культури мови у професійних сферах, аргументовано необхідність дотримання усталених норм усної і писемної форм літературної мови, використання всіх її виражальних засобів залежно від стилю, жанру та типу.
Keywords: культура мови; фахова мова; професійне спілкування; комунікативна компетентність