Розробка 3D-персонажей для комп'ютерної гри "Лісове відлуння" - Біла, Д. С. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка двох деталізованих 3D-персонажів (старшої та молодшої сестер) з короткою анімацією, які відповідають стилістиці гри «Лісове відлуння», та сприяють створенню атмосферного ігрового досвіду. Об'єктом дослідження кваліфікаційної роботи є процес створення 3D-персонажів для комп’ютерної гри. Предметом дослідження – розробка 3D-персонажей для комп'ютерної гри «Лісове відлуння» в стилізованому реалізмі з елементами української міфології. У роботі проведено аналіз предметної області, зокрема сучасних тенденцій у створенні 3D-персонажів для інді-ігор, виконано огляд аналогів (ігор із подібною стилістикою), визначено цільову аудиторію та вимоги до персонажів. Галузь застосування – розробка комп’ютерних ігор, зокрема інді проєктів у жанрі пригодницьких ігор із фентезійною тематикою, а також створення промо-матеріалів і концепт-артів для медіа-проєктів.
Keywords: анімація; аніме-стилістика; інді-гра; концепт-арт; українська міфологія; скульптинг; текстурування