Оцінка відповідності спортивного обладнання - Кулик, О. О. (My University, 2020)
У даній магістерській дипломній роботі розглядаються питання нормування безпеки та оцінки відповідності спортивного обладнання у освітніх закладах на прикладі однієї з Харківських загальноосвітніх шкіл. Метою роботи є аналіз діючих регулюючих та нормативних документів щодо оцінювання безпеки спортивного обладнання та побудова програми випробувань для обладнання, що використовується в загальноосвітніх школах.
Keywords: оцінка відповідності; спортвне обладнання; гімнастичне обладнання; вимоги безпеки; методи дослідження