Взаємодія поліфункціональних установ культури: веб-представництво музейного та бібліотечного компонентів вищого навчального закладу - Етенко, Н. Ю.; Тихоненко, Л. О. (ЛНУ, 2013)
У доповіді представлено досвід використання музейних форм та бібліотечних методів роботи для створення сумісних проектів підрозділів ХНУРЕ та представлення їх у веб-просторі.
Keywords: університетська бібліотека; веб-представництво університетських установ; віртуальні експозиції; електронні архіви відкритого доступу