Комплексная многокритериальная модель решения задач управления сетевыми информационными технологиями - Левыкин, В. М.; Скляров, А. Я.; Макрушан, И. А. (My University, 2008)
Пропонується системний підхід до застосування методів прийняття багатокритеріальних рішень в управлінні мережевими інформаційними технологіями. Сформульовано загальну постановку задачі та її окремі випадки. Розроблено комплексну багатокритеріальну модель вирішення задач управління мережевими інформаційними технологіями. Для реалізації приватних задач використовуються концепція оптимізації та типові методи їх вирішення. A systematic approach to the application of multi-criteria decision making methods in the management of network information technologies is proposed. The general formulation of the problem and its particular cases are formulated. A complex multi-criteria model for solving problems of network information technology management has been developed. For the implementation of particular tasks, the concept of optimization and typical methods for their solution are used.
Keywords: інформаційні технології; багатокритеріальна модель; концепція оптимізації; система підтримки прийняття рішень