Особливість використання суб’єктами господарювання нематеріальних активів у формі інтелектуальної власності - Сич, Д. В.; Шовкопляс, Г. М. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
Наукова робота присвячена дослідженню проблем, що виникають із права інтелектуальної власності, яке існує в господарському обороті. Автор аналізує вітчизняну практику використання об’єктів інтелектуальної власності. // The scientific work is dedicated to the study of problems arising from the right of intellectual property which exists in economic turnover. The author analyzes domestic practice of using intellectual property objects.
Keywords: права інтелектуальної власності; об’єкти інтелектуальної всласності; господарський обіг; the right of intellectual property; intellectual property items; economic turnover