Розробка благодійного інтернет-магазину здорового харчування - Прокопенко, Ю. С.; Ткаченко, В. П. (ХНУРЕ, 2022)
Під час пандемії Covid-19 набули популярності доставки збалансованого харчування. Після закінчення війни нам знадобляться ресурси для відбудови України. Мета цього проекту - залучити якомога більше людей до правильного харчування, а 15% коштів від кожної покупки будуть переведені на допомогу для відбудови України.
Keywords: здорове харчування; благодійний сайт