Порівняльний аналіз авіаційніх аерометричних датчиків тиску - Кошовий, М. Д.; Рожнова, Т. Г. (Ліра, 2013)
Запропоновано нові функціональні і конструктивні схеми датчиків тиску, що можуть використовуватись в авіаційному приладобудуванні, та у порівнянні з існуючими мають ряд переваг. Датчики знайдуть застосування в системах контролю та діагностики, а також у інформаційно-вимірювальних системах різноманітного призначення для вимірювання тиску.
Keywords: аерометричні давачі тиску; методи вимірювання тиску; барометрична інформаційно-вимірювальна система; датчики тиску; похибка