Конструктивні методи розв‘язання одного класу крайових задач для нелінійних еліптичних рівнянь - Луханін, В. С. (My University, 2019)
Робота присвячена розробці конструктивних методів знаходження додатних розв’язків одного класу крайових задач для нелінійних еліптичних рівнянь та знаходженню умов, яким мають задовольняти параметри задачі, щоб гарантувалися існування та єдиність розв’язку, а також збіжність відповідного ітераційного процесу.
Keywords: функція Гріна; квазіфункція Гріна; двобічні наближення; інваріантний конусний відрізок; угнутість; псевдоугнутість; монотонний оператор; антитонний оператор; гетеротонний оператор