Розробка методів формування рекомендацій в інформаційній системі з використанням інструментів нечіткої логіки - Носик, К. А. (My University, 2022)
У роботі досліджені методи формування рекомендацій у інформаційних системах з використанням алгоритмів нечіткої логіки. Результатом роботи є запропонований власний алгоритм формування рекомендацій на основі математичної моделі нечіткої логіки. Практичним результатом є створення веб-API для взаємодії з цією моделлю. Галузь застосування – рекомендаційні системи для компаній, які дозволяють знаходити найбільш підходящі товари з точки зору клієнта.
Keywords: електронна комерція; інформаційна система; нечітка логіка; рекомендаційна система