Дослідження методів моніторингу систем Front-end - Швець, В. С. (My University, 2020)
Метою роботи є аналіз підходів і розробка методу оцінювання Front-end системи на основі моделі якості. У роботі досліджено поняття Front-end розробки та її місце в створення веб-орієнтованих систем. Визначено основні вимоги, що висуваються до сучасних веб-додатків. Досліджено основні технології, що використовуються в розробці сучасних системи Front-end. Надано характеристики основних моделей якості, які застосовуються до інформаційних систем. Розроблено метод оцінювання системи Front-end на основі моделі якості програмного забезпечення.
Keywords: front-end розробка; html; javascript; css; web-додаток; rational rose; uml; access