Спосіб диференційної діагностики лікарської хвороби з поширеними дерматозами - Печерська, А. І.; Бих, А. І.; Солошенко, Е. М.; Висоцька, О. В. (My University, 2014)
Спосіб диференційної діагностики лікарської хвороби з поширеними дерматозами, що включає визначення показників клінічного, імунологічного та біохімічного аналізів крові, побудову математичної моделі, визначення діагнозу шляхом мінімізації різниці між станом пацієнта і проявами поширених дерматозів, що підлягають диференціації, за формулами та оптимізацію діагностичних коефіцієнтів, визначених експертами, за допомогою генетичного алгоритму.
Keywords: патент; корисна модель